Dorada al horno con puerro a la naranja y pistachos

4.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

Puerro a la naranja
  • 340 - 400 g de puerro
  • 40 g de aceite de oliva
  • 2 naranjas
  • 40 g de vino blanco
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
Preparación y horneado
  • 1 dorada (eviscerada y sin escamas), de aprox. 1500 g
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 - 6 ramitas de tomillo fresco
  • 50 - 80 g de pistachos picados

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 705.9 mg
Protein 91.5 g
Kalorie 3339 kJ / 798 kcal
Tuk 31.3 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 26.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...