Pappardelle a la papalina

Pappardelle a la papalina

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 60 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
  • 30 g de chalota en mitades
  • 15 g de aceite de oliva
  • 20 g de mantequilla
  • 120 g de jamón curado en dados
  • 3 pellizcos de sal
  • 1 huevo
  • 3 yemas de huevo
  • 70 g de nata (18% materia grasa)
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 320 g de pasta seca tipo pappardelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1179.8 mg
Protein 28 g
Kalorie 2425 kJ / 579 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 61.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...