Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y 1 cucharada más para la sartén)
- 130 g de cebolla en octavos
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos de 3 cm
- 400 - 500 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- 8 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1052 kJ / 251 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 290.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Revuelto de gulas con jamón
30min
Tortilla de bacalao y puerros
30min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Rollitos de berenjena con jamón
50min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1h 15 min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Fideos a banda con rape
1h 15 min