Bacalao sous vide en cama de pimientos

Bacalao sous vide en cama de pimientos

4.8 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
2 raciones

Suroviny

Pimientos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo fileteado
  • 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 10 g de pulpa de pimiento choricero
  • 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
  • 1500 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 2 lomos de bacalao fresco
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 1 pellizco de sal
  • 2 cucharadas de mayonesa

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 903.6 mg
Protein 43.2 g
Kalorie 2067 kJ / 494 kcal
Tuk 28.9 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 11.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...