Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pimientos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo fileteado
- 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
- 1500 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de mayonesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 903.6 mg
Alternativní recepty
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1 godz.
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Bacalao al estilo de Braga
30min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1 godz.
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 godz.
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30min