
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pimientos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo fileteado
- 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
- 1500 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de mayonesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 494 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 43.2 g
- Tuk
- 28.9 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 903.6 mg
Alternativní recepty
Montaditos de sepia al ajillo
1hod.
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1hod.
Ajos crujientes y aceite de ajo
20min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1hod. 50min
Huevos rellenos de aguacate y atún
55min
Ensalada templada de setas y jamón ibérico para dos (Al vacío)
35min
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1hod.
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1hod. 30min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1hod.
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1hod. 40min
Lentejas pardinas con compango
2hod. 50min