Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 80 g água
- 2 - 3 pitadas de sal
- ¼ c. chá de vinagre de sidra
- 20 g azeite, mais 1 c. de chá
- 150 g farinha
Recheio
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
-
350
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em fatias
nebo 350 g cogumelos Paris cortados em fatias - ¼ c. chá de sal
- 100 g folhas de espinafres, frescas
- 25 g manteiga
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
50 - 60
g queijo feta esfarelado
nebo 50 - 60 g queijo mozarela esfarelado - 3 - 4 pitadas de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 645 kJ / 154.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 180.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30 Min
Hambúrgueres de lentilhas da Sena
2 Std. 50 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Guacamole
5 Min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Strudel de legumes
50 Min
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1 Std. 15 Min
Cogumelos Portobello fatiados com chimichurri de abacate
30 Min
Pesto de espinafres e amêndoa
5 Min
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min