Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g couve chinesa cortada em cunhas que caibam no bocal da Mandolina Bimby®
- 200 g cenoura
- 450 g couve-flor, só os raminhos (3 cm aprox.)
- 350 g água
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 4 c. sopa de manteiga de amendoim c/ pedaços
- 60 g vinagreta de soja caseira (ver dica)
- 200 g ervilhas de quebrar (volitelně)
- 20 g azeite, mais 2 c. sopa p/ regar
- Caju picado, q.b. p/ polvilhar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1307.5 kJ / 312.5 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 692.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Barriga de porco com salada de arroz
1 Std. 30 Min
Biscoitos de maçã e noz
50 min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1h
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 Std. 45 Min
Bolachas de café
12h
Frango e tabule com tomate e hortelã
1h 15min
Brioche de presunto e queijo
45min
Noodles ao estilo de Singapura - TM5
40min
Bolo de maçã e tâmaras sem glúten
1 Std. 30 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min