
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di speck a fette
- 50 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1492.1 kcal / 6242.8 kJ
- Protein
- 54.7 g
- Tuk
- 50.5 g
- Sacharidy
- 204.6 g
- Vláknina
- 11 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Sodík
- 4546.8 mg
Alternativní recepty
Lasagne zucca e salsiccia
2hod.
Insalata di finocchi e arance
10min
Casoncelli alla zucca (vegan)
1hod. 30min
Focaccine alla curcuma
4hod. 30min
Torta salata funghi e patate
1hod. 30min
Quiche di zucca ed erbette
1hod. 30min
Pinsa farcita
3hod.
Canederli agli spinaci
2hod. 30min
Pinsa romana alla carbonara
4hod.
Canederli al formaggio
1hod.
Impasto per pizza di segale
2hod. 10min
Pane a lunga lievitazione
55hod.