Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di speck a fette
- 50 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6242.8 kJ / 1492.1 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Sacharidy
- 204.6 g
- Tuk
- 50.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 4546.8 mg
Alternativní recepty
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3ωρ.
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Pane al rosmarino
4 Std.
Ghirlanda di Natale
4 Std.
Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco
3ωρ.
Rustici alla scarola
10 Std.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.