Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Olivenöl
- 200 g Melanzani, in Stücken (3 cm x 2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, geschält und angedrückt (volitelně)
- 100 g rote Paprika, eingelegt, in Stücken
- 150 g Feta, in Stücken
- 50 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 813 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1 Std.
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1 Std. 50 Min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Strawgerita
10 Min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Menü: Gemüserisotto; Minischokokuchen
1 Std.
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Vegane Bananen Curry Suppe
30 min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40 Min
Geräucherter Forellenaufstrich
5min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min