Feta-Melanzani-Aufstrich

Feta-Melanzani-Aufstrich

3.7 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Pinienkerne
    30 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Melanzani in Stücken (3 cm x 2 cm)
    200 g
  • Knoblauchzehen (volitelně) geschält und angedrückt
    2
  • rote Paprika, eingelegt in Stücken
    100 g
  • Feta in Stücken
    150 g
  • griechischer Joghurt (10% Fett)
    50 g
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 813 mg
Protein 8 g
Kalorie 958 kJ / 229 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...