Feta-Melanzani-Aufstrich
TM6

Feta-Melanzani-Aufstrich

3.5 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g Pinienkerne
  • 20 g Olivenöl
  • 200 g Melanzani, in Stücken (3 cm x 2 cm)
  • 2 Knoblauchzehen, geschält und angedrückt (volitelně)
  • 100 g rote Paprika, eingelegt, in Stücken
  • 150 g Feta, in Stücken
  • 50 g griechischer Joghurt (10% Fett)
  • ¼ TL Salz
  • ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
958 kJ / 229 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
9 g
Tuk
18 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
813 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty