Kompatibilní verze
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Koriander, frisch, Blättchen und Stängel
- 150 g Semmelbrösel
- 1 TL Salz
- 2 TL Dijonsenf
- 1 TL Olivenöl
- 2 Schweinslungenbraten (je ca. 400 g)
- 500 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Süßkartoffeln, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Wasser
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Muskat, gemahlen
- 80 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1018 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2hod. 30min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
9 Std. 40 Min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1 godz. 10 min
Champignonsauce
30min
Faschierter Braten mit Zucchini, Speck und Mozzarella
1h 20min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 Min
Karfiolsuppe mit Polenta
25min