Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri

3.9 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
8 porzioni

Suroviny

  • 100 g di patatine in sacchetto
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di porri a fette (1 cm)
  • 8 medaglioni di nasello senza pelle e senza osso (600-700 g)
  • 50 g di miele
  • 150 g di patata sbucciata e a pezzi
  • 10 g di sale
  • 500 g di brodo vegetale
    500 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 898 mg
Protein 16.6 g
Kalorie 921 kJ / 220 kcal
Tuk 9.9 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 16.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...