Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di melanzane, a fette nel senso della lunghezza (0,5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di cous-cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di cipolla rossa, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 35 g di aceto balsamico bianco
-
20
g di panna fresca liquida
nebo 20 g di latte - ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 100 g di Feta
- 100 g di peperone rosso, a cubetti (1 cm)
- 100 g di cetriolo, a cubetti (1 - 1,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2047.1 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 242.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceci al pomodoro
40min
Patate schiacciate al forno
1j
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Patate speziate
30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Hummus ai pomodorini
1j
Porri con salsa di soia alla senape
45min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 godz. 30 min
Omelette verdure e formaggio
30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min