Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 150 g di chicchi di quinoa
- 200 g di pomodori datterino a metà
- 150 g di polpa di avocado a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2264.3 kJ / 541.3 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 710.2 mg
Alternativní recepty
Salmone al curry con verdure invernali
35 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 Min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 Min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25h
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min