Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 150 g di chicchi di quinoa
- 200 g di pomodori datterino a metà
- 150 g di polpa di avocado a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2264.3 kJ / 541.3 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 710.2 mg
Alternativní recepty
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Cous cous con sgombro e olive
30 min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Salmone al curry con verdure invernali
35 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35 min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h