
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 471 kcal / 1980 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 51 g
Alternativní recepty
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Keftas au four
1hod. 20min
Petits pains à la semoule
1hod. 50min
Rfissa au poulet
1hod. 20min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1hod.
Lentilles (Chorba 3dess)
1hod. 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2hod.
Berkoukes
50min
Soupe de lentilles orientale (mercimek çorbasi)
30min
Harcha (galettes de semoule)
1hod. 10min
Chorba freekeh
1hod.