Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud, en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1980 kJ / 471 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Chorba tunisienne
45 min
Tajine de kefta aux œufs
1 godz. 15 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 godz.
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Rfissa au poulet
1 godz. 20 min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1 Std. 55 Min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Chakchouka aux œufs
50min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 godz.