Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud, en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1980 kJ / 471 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Couscous tfaya au poulet
2 Std.
Bricks de pommes de terre au thon et à la coriandre
1 Std. 10 Min
Sfenj - Donuts
2 Std. 45 Min
Boulgour oriental
15min
Chakchouka à la feta
1h
Kebbeh (boulettes au bœuf et au boulgour)
2h 15min
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55 Min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Lentilles (Chorba 3dess)
1 Std. 10 Min
Nouilles soba aux légumes et crevettes
40min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Harcha (galettes de semoule)
1 Std. 10 Min