Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 4 dentes de alho
- 500 g carne de vaca, para guisar, cortada em cubos (2 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- 60 g cebolo (spring onion)
- 60 g molho de soja
- 20 g óleo de sésamo
- 2 c. sopa de açúcar amarelo
- ½ c. chá de flocos de malagueta seca
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 2 c. sopa de pasta picante coreana (gochujang)
- 125 g pera s/ casca, cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1428.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 godz.
Pão ralado com alho e ervas aromáticas
5 min
Nuvens de morango
5 Std. 20 Min
Bolo para levar
1 godz.
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Salada de truta e ervilhas
40min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Crepes com frango
1h 35min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1h 30min
Rolo de carne oriental
1 godz.
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1h 45min