
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 350 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1500 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 30 g de pasas sin semillas
- 20 g de piñones
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de brandy
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 376.7 kcal / 1574.7 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1 Std. 30 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras
50 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Calamares a la americana
50 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.