Zařízení & příslušenství
Pečená vepřová panenka s rýží a houbovou omáčkou
Příprava 30min
Celkový 1hod. 20min
4 porce
Suroviny
Maso a houbová omáčka
-
čerstvé petržele pouze lístky20 gramů
-
cibule napůl120 gramů
-
oleje20 gramů
-
lesních hub, čerstvých na kousky400 gramů
-
vody100 gramů
-
zakysané smetany200 gramů
-
smetany200 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty2 vrchovaté čajové lžičky
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
černého mletého pepře3 špetky
-
oleje na smažení2 polévkové lžíce
-
vepřové panenky v celku600 - 800 gramů
-
bílé dlouhozrnné rýže350 gramů
-
sůl
-
pepř, mletý
Rýže a dokončení
-
vody650 gramů
-
oleje1 polévková lžíce
-
soli1 ½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
972.1 kcal /
4067.1 kJ
Protein
47.6 g
Tuk
50.8 g
Sacharidy
81.4 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
21.8 g
Sodík
1416.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Roční období
34 recept
Česká republika
Česká republika