Zařízení & příslušenství
Pečená vepřová panenka s rýží a houbovou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
Maso a houbová omáčka
-
20 gramů čerstvé petržele pouze lístky
-
120 gramů cibule napůl
-
20 gramů oleje
-
400 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na kousky400 gramů lesních hub, čerstvých na kousky
-
100 gramů vody
-
200 gramů zakysané smetany
-
200 gramů smetany
-
2 zeleninové bujóny2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
3 špetky černého mletého pepře
-
2 polévkové lžíce oleje na smažení
-
600 - 800 gramů vepřové panenky v celku
-
350 gramů bílé dlouhozrnné rýže
-
sůl
-
pepř, mletý
Rýže a dokončení
-
650 gramů vody
-
1 polévková lžíce oleje
-
1 ½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1416.3 mg
Protein
47.6 g
Kalorie
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Tuk
50.8 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
21.8 g
Sacharidy
81.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Virgin melounová margarita
10min.
Špagety se smetanovou omáčkou (TM7)
35min.
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Pikantní guláš na černém pivu
Žádné hodnocení
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1hod. 30min.
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min.
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami (TM7)
1hod.
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min.
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.