Pečená vepřová panenka s rýží a houbovou omáčkou

Žádné hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 20min
4 porce

Suroviny

Maso a houbová omáčka
  • čerstvé petržele pouze lístky
    20 gramů
  • cibule napůl
    120 gramů
  • oleje
    20 gramů
  • lesních hub, čerstvých na kousky
    400 gramů
    400 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na kousky
  • vody
    100 gramů
  • zakysané smetany
    200 gramů
  • smetany
    200 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    2 vrchovaté čajové lžičky
    2 zeleninové bujóny
  • citrónové šťávy
    1 čajová lžička
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • černého mletého pepře
    3 špetky
  • oleje na smažení
    2 polévkové lžíce
  • vepřové panenky v celku
    600 - 800 gramů
  • bílé dlouhozrnné rýže
    350 gramů
  • sůl
  • pepř, mletý
Rýže a dokončení
  • vody
    650 gramů
  • oleje
    1 polévková lžíce
  • soli
    1 ½ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 972.1 kcal / 4067.1 kJ
Protein 47.6 g
Tuk 50.8 g
Sacharidy 81.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 21.8 g
Sodík 1416.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...