Bezlepkový chlebíček s datlemi a jablky

4.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 plátků

Suroviny

  • 240 gramů hnědé rýže
    240 gramů bílé krátkozrnné rýže
  • 100 gramů datlí, bez pecek
  • 140 gramů jablek neloupaných, bez jader, na čtvrtky
  • 60 gramů olivového oleje plus extra na vymazání
  • 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva bez lepku
  • 1 čajová lžička jedlé sody
  • 1 polévková lžíce psyllia
  • ½ čajové lžičky soli
  • 80 gramů vlašských ořechů, loupaných, na půlky
  • 4 vejce
  • 100 gramů vody

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 plátek

Sodík 201.8 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 723 kJ / 172 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...