Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
-
4 špetky soli
-
4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
-
250 gramů ostružin
-
30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
-
800 gramů celeru oloupaného, na kostičky (2 cm)
-
1200 gramů vody
-
50 gramů másla na kousky
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
801 mg
Protein
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tuk
22 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Králík s černou omáčkou
55min.
Jelení se šípkovou omáčkou
1hod. 20min.
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min.
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3hod.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.