Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
-
4 špetky soli
-
4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
-
250 gramů ostružin
-
30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
-
800 gramů celeru oloupaného, na kostičky (2 cm)
-
1200 gramů vody
-
50 gramů másla na kousky
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
801 mg
Protein
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tuk
22 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Křupavé arašídové máslo (Crunchy Peanut Butter)
5min.
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13hod. 20min.
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min.
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min.
Muffiny z listového těsta s lososem a avokádem
35min.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Koprový olej
8min.
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25min.
Slaný koláč s batáty a chorizem
3hod.
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.