Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
-
4 špetky soli
-
4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
-
250 gramů ostružin
-
30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
-
800 gramů celeru oloupaného, na kostičky (2 cm)
-
1200 gramů vody
-
50 gramů másla na kousky
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
801 mg
Protein
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tuk
22 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Malajské kokosové kuře
10hod.
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min.
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1hod. 40min.
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2hod. 40min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4hod. 30min.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min.
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45min.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min.