Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
-
4 špetky soli
-
4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
-
250 gramů ostružin
-
30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
-
800 gramů celeru oloupaného, na kostičky (2 cm)
-
1200 gramů vody
-
50 gramů másla na kousky
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
801 mg
Protein
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tuk
22 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min.
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1hod. 10min.
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Orientální kuře v jogurtu
40min.
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Cuketové lasagne s mletým masem
50min.
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.