Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Kachní prsa
-
4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
-
4 špetky soli
-
4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
-
250 gramů ostružin
-
30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
-
800 gramů celeru oloupaného, na kostičky (2 cm)
-
1200 gramů vody
-
50 gramů másla na kousky
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
801 mg
Protein
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tuk
22 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1hod. 15min.
Krevetové kari
25min.
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min.
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3hod.
Rychlá polévka Pho
1hod. 20min.
Kari nudle s vepřovým masem
45min.