Zařízení & příslušenství
Hruškový bezlepkový koláč
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 porcí
Suroviny
-
100 gramů lískových ořechů100 gramů vlašských ořechů
-
100 gramů pohanky
-
100 gramů kokosového cukru
-
100 gramů bezlepkové mouky např. ovesné
-
17 gramů kypřicího prášku s vinným kamenem (1 balíček)
-
250 gramů vody
-
100 gramů oleje100 gramů másla rozpuštěného
-
750 gramů hrušek (cca 5 hrušek), zbavených jádřince, na měsíčky
-
½ čajové lžičky mleté skořice
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
10.5 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí IV.
16 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1h 10min
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
9h
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
25min
Omeleta z kokosové mouky
20min
Veganský čedar z kešu
3h 10min
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
45min
Arašídové cookies s cizrnou a čokoládou
35min
RAW medové mandlové mléko
8h 40min
Napa Kimchi
15h
Veganská kaše s ovocem a skořicí
15min
High protein smoothie z banánů a datlí
5min
Perník bez lepku a laktózy
45min