Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio di oliva
- 6 funghi shiitake secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (1x3 cm)
- 200 g di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
- 150 g di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
- 300 g di vermicelli di riso
- 50 g di salsa di soia dolce
- 20 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 60 g di sedano a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Lenticchie all'indiana
35min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Khao poon
2h
Riso Kashmiri
30 phút
Noodles con verdure al curry
35min
Yakisoba con gamberi
30 phút
Chili vegetariano
1h 5min
Zuppa di miso con soba
55min
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1 Std.
Verdure al curry
1 Std.