Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio di oliva
- 6 funghi shiitake secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (1x3 cm)
- 200 g di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
- 150 g di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
- 300 g di vermicelli di riso
- 50 g di salsa di soia dolce
- 20 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 60 g di sedano a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Zuppa di miso con soba
55min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 Min