Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio di oliva
- 6 funghi shiitake secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (1x3 cm)
- 200 g di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
- 150 g di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
- 300 g di vermicelli di riso
- 50 g di salsa di soia dolce
- 20 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 60 g di sedano a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Tabulè speziato
2 Std. 10 Min
Riso Kashmiri
30 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Vermicelli cinesi con gamberi
1 godz. 15 min
Spaghetti di soia con omelette
45 min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Noodles con verdure al curry
35min