Bulgur ai calamaretti

Bulgur ai calamaretti

4.5 40 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 420 g di calamari freschi ad anelli
  • 150 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di bulgur sciacquato e scolato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.7 g
Kalorie 2038 kJ / 487 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 58.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...