Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 420 g di calamari freschi ad anelli
- 150 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 300 g di bulgur, sciacquato e scolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous con sgombro e olive
30min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Cereali misti con taccole e sgombri
40min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40min
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1h
Bulgur aromatico con salmone
40min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Bulgur ai gamberetti
45min