Zařízení & příslušenství
Grießnockerl
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 Portionen
Suroviny
-
Milch125 g
-
Butter25 g
-
Salz nach Geschmack1 ¼ - 1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Muskatnuss, gemahlen2 Prisen
-
Weizengrieß für Nockerln (siehe Tipp)80 g
-
Eidotter1
-
Wasser möglichst heiß1500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
761 mg
Protein
4 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pizzateig wie in Italien
3hod. 30min.
Omas Semmelknödel
50min.
Palatschinken
45min.
Tomatensauce (Grundrezept)
1hod.
Langos klassisch
1hod. 30min.
Pudding
15min.
Mini-Germknödel mit Powidl, Mohnzucker und Vanillesauce
45min.
Schnelle Spätzle
25min.
Palatschinken mit Vanilleeis und Schokosauce
40min.
Flaumiger Kaiserschmarrn
40min.
Spinatknödel auf Tomatenragout
1hod.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1hod. 15min.