Zařízení & příslušenství
Grießnockerl
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 Portionen
Suroviny
-
Milch125 g
-
Butter25 g
-
Salz nach Geschmack1 ¼ - 1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Muskatnuss, gemahlen2 Prisen
-
Weizengrieß für Nockerln (siehe Tipp)80 g
-
Eidotter1
-
Wasser möglichst heiß1500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
761 mg
Protein
4 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Omas Semmelknödel
50min.
Pizza Diavolo
1hod. 30min.
Spaghetti Bolognese
45min.
Pizzateig wie in Italien
3hod. 30min.
Palatschinken
45min.
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15hod.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1hod. 15min.
Salzburger Bauernkrapfen
2hod.
Gulasch
2hod. 20min.
Schnelle Spätzle
25min.
Flaumiger Kaiserschmarrn
40min.
Mini-Germknödel mit Powidl, Mohnzucker und Vanillesauce
45min.