
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dyppesauce
- 1 cm ingefær skrællet
- 50 g riseddike
- 50 g soyasauce
- 1 forårsløg trimmet og skåret i tynde skiver
- 1 tsk sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- ¼ tsk chili, tørret i flager
Fyld
- 800 g vand plus ekstra til at forsegle og dampe (hvis det kræves)
- 100 g kål skåret i stykker (5-6 cm)
- 3 cm ingefær skrællet
- 2 fed hvidløg
- 5 kviste purløg, frisk skåret i kvarte
- 3 forårsløg trimmet og skåret i kvarte
- 300 g svinekød, hakket
- 1 knivspids havsalt efter smag
- 1 knivspids hvid peber, stødt efter smag
- 1 tsk sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- 2 tsk soyasauce
- 2 tsk riseddike
- 2 tsk kartoffelmel
- 1 pakke gyozadej (ca. 35 stykker dej)
- vegetabilsk olie at smøre
- vand ekstra hvis nødvendigt
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 46 kcal / 194 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Žádné hodnocení