Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation des meringues
- 100 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de sucre glace
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 220 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 80 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
Montage
- 50 g de copeaux de chocolat blanc
- 50 g de copeaux de chocolat noir ou au lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1258 kJ / 292 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4h 30min
Paris-Brest
3 Std.
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 Std. 40 Min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Briouates à la viande
50 Min
Napolitain
4h 20min
Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert
30 Min
Sablés viennois
45 Min
Corn dogs au fromage fondant
20 min
Merveilleux au chocolat
2 Std. 45 Min
Eclair caramel-noisette
2 Std.