Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la ganache montée gianduja (la veille)
- 180 g de chocolat gianduja
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Réalisation des craquelins
- 40 g de farine
- 50 g de cassonade
- 40 g de beurre, en morceaux
- 8 g de cacao en poudre non sucré
Réalisation de la pâte à choux
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre, en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2-3 œufs)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Praliné
30 min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Fraisier
15h
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Paris-Brest
3 Std.
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Praliné maison rapide
1h
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Macarons à la fraise
2h 30 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2u. 45min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.