Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la ganache montée gianduja (la veille)
- 180 g de chocolat gianduja
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Réalisation des craquelins
- 40 g de farine
- 50 g de cassonade
- 40 g de beurre, en morceaux
- 8 g de cacao en poudre non sucré
Réalisation de la pâte à choux
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre, en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2-3 œufs)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Macarons à la fraise
2h 30min
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Napolitain
4 Std. 20 Min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14ωρ.
Praliné
30 min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Brioche feuilletée
5h
Praliné maison rapide
1h