
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la ganache montée gianduja (la veille)
- 180 g de chocolat gianduja
- 400 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Réalisation des craquelins
- 40 g de farine
- 50 g de cassonade
- 40 g de beurre en morceaux
- 8 g de cacao en poudre non sucré
Réalisation de la pâte à choux
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2-3 œufs)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 624 kcal / 2591 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 39 g
Alternativní recepty
Paris-Brest
3hod.
Fraisier
15hod.
Entremets Passion et mangue
12hod. 30min
Cristallisation du chocolat
15min
Entremets chocolat, insert framboise
17hod.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14hod.
Succès praliné
1hod. 40min
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3hod. 30min
Tartelettes au citron meringuées
14hod. 15min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2hod. 45min
Choux craquelins à la vanille
1hod. 15min