Zařízení & příslušenství
Cristallisation du chocolat
Příprava 10min.
Celkový 15min.
200 g
Suroviny
-
200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 200 g
Sodík
29 mg
Protein
17 g
Kalorie
4740 kJ /
1144 kcal
Tuk
83 g
Vláknina
24 g
Nasycený tuk
55 g
Sacharidy
70 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Délices de Pâques vol. II
8 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Sauce au caramel
1hod. 30min.
Mendiants au chocolat
30min.
Chocolats de Pâques
15min.
Chocolats de Noël
1hod.
L'aventure Vorwerk
5min.
L'histoire Vorwerk
5min.
Ballotine de poulet, pommes de terre vapeur et brownie aux fruits secs
40min.
Nougatine aux cacahuètes
1hod. 30min.
Amandes sucrées à la cannelle
25min.
Nougat de Montélimar
3hod. 30min.
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2hod. 25min.
Choux craquelins au gianduja
17hod.