
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto.
- 250 g di funghi champignon cremino interi, senza gambo (vedere consigli)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone solo la scorza
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 113 kcal / 474 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di finocchi e arance
10min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Aglio pelato
5min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1hod. 15min
Tisana fredda menta, limone e arancia
1hod. 10min
Insalata di carote e mele con Feta e noci
20min
Spaghetti di verdure e uova all'occhio di bue
1hod.