Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto.
- 250 g di funghi champignon cremino interi, senza gambo (vedere consigli)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone solo la scorza
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Impasto per pane veloce
45 Min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1 Std. 10 Min
Ciambella noci e caffè al Varoma
2 Std. 30 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25 Min
Chips di verdure al forno (TM6)
1h 45min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20 Min
Christmas Tree Tartlets
40 Min
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 Min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 Min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.