Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Milhojas de patata
- 1200 g de papa, en trozos de aprox. 5 cm
- 120 - 30 g de mantequilla sin sal
- 5 - 7 ramitas de tomillo fresco
- 2 dientes de ajo
- 1 cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida
Paletillas de cordero
- 4 dientes de ajo
- 1 - 2 ramitas de hoja de perejil fresco, (hojas y parte del tallo)
- 1 cdita de tomillo seco
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 50 g de vino blanco
- ½ cdita de pimienta molida
- 1 cdita de paprika
- 2 espaldilla de cordero (con o sin hueso), (1800-2000 g) cortadas en tres trozos cada una
- 1 cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 porción
- Kalorie
- 12379 kJ / 2958.7 kcal
- Protein
- 65.2 g
- Sacharidy
- 222.2 g
- Tuk
- 201.7 g
- Nasycený tuk
- 92.5 g
- Vláknina
- 29.4 g
- Sodík
- 4886.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta fresca de ajo y perejil
30 min
Muffins veganos con compota de manzana y pera
1 Std. 15 Min
Tarta cumpleaños Cookidoo®
2 Std.
Pan con queso y peperoni
1 Std. 30 Min
Carpaccio de res en Sousvide
1 Std. 10 Min
Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)
30 min
Pesto de pimientos de Padrón
4h 15min
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30 min
Conserva de calabacín picante con tomate
1 Std. 40 Min
Dumplings tyrolean (Schlutzkrapfen)
Žádné hodnocení
Dip de aguacate y surimi
5 min
Panecillos rellenos de queso
45 Min