Zařízení & příslušenství
Polévka s raviolami a hovězím masem
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)300 - 400 gramů
-
červené cibule na kolečka120 gramů
-
stroužky česneku na plátky2
-
olivového oleje30 gramů
-
vody800 gramů
-
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený1
-
raviol plněných čerstvým sýrem250 - 300 gramů
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
479.8 kcal /
2007.3 kJ
Protein
27.2 g
Tuk
25 g
Sacharidy
35.7 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sodík
333.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vykouzlíme zázraky z obyčejných věcí
31 recept
Česká republika
Česká republika