Zařízení & příslušenství
Polévka s raviolami a hovězím masem
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
-
120 gramů červené cibule na kolečka
-
2 stroužky česneku na plátky
-
30 gramů olivového oleje
-
800 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
-
250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
333.9 mg
Protein
27.2 g
Kalorie
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sacharidy
35.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jahodovo-pistáciové parfaits s bílou čokoládou
Žádné hodnocení
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15min.
Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami
35min.
Mušle à la marinière
Žádné hodnocení
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Hornazo
2hod. 15min.
Losos s citrónovou holandskou omáčkou, chřestem a rýží
Žádné hodnocení
Pečený losos s cuketovými spirálkami vařenými v páře
Žádné hodnocení
Sendvič s lososovým coleslawem
15min.
Ovesná kaše přes noc s lískovými oříšky, jogurtem a mandarinkami (veganská)
8hod. 20min.
Bábovka z celého pomeranče
1hod. 25min.
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min.