Polévka s raviolami a hovězím masem

5.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
    300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)
  • 120 gramů červené cibule na kolečka
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 800 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
  • 250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
  • čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 333.9 mg
Protein 27.2 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 35.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...