Zařízení & příslušenství
Polévka s raviolami a hovězím masem
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
-
120 gramů červené cibule na kolečka
-
2 stroužky česneku na plátky
-
30 gramů olivového oleje
-
800 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
-
250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
333.9 mg
Protein
27.2 g
Kalorie
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sacharidy
35.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Limetkovo-citrónová limonáda
5 min
Lízátka s jahodami
40 min
Japonská polévka ramen
1 h 40 min
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
No ratings
Virgin maracujové Mojito
10 min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 h 30 min
Citrónový sorbet
8 h 30 min
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25 min
Krevetové miniomelety
35 min
Rychlý jahodový dezert
5 min
Ginger Berry Shot (Červený zázvorový shot)
15 min
Těstoviny se sýrovou omáčkou, slaninou a pistáciemi
30 min