Zařízení & příslušenství
Polévka s raviolami a hovězím masem
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
-
120 gramů červené cibule na kolečka
-
2 stroužky česneku na plátky
-
30 gramů olivového oleje
-
800 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
-
250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
333.9 mg
Protein
27.2 g
Kalorie
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sacharidy
35.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.
Chléb s černým pivem bez kynutí
1hod. 10min.
Virgin maracujové Mojito
10min.
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Žádné hodnocení
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
Žádné hodnocení
Rychlý jahodový dezert
5min.
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15min.
Krémový dip z fety
5min.
Vepřová žebírka s bramborami
Žádné hodnocení
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
5min.
Banánový shake
10min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.