Zařízení & příslušenství
Polévka s raviolami a hovězím masem
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
-
120 gramů červené cibule na kolečka
-
2 stroužky česneku na plátky
-
30 gramů olivového oleje
-
800 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
-
250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
333.9 mg
Protein
27.2 g
Kalorie
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sacharidy
35.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min.
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Masové špízy v omáčce s rýží
1hod. 45min.
Chilli kuře s citrónovou trávou a kokosovou rýží
1hod. 25min.
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Žádné hodnocení
Dalgona coffee s kondenzovaným mlékem
10min.
High protein kapsa se sýrem, slaninou a míchanými vejci
50min.
Houbové knedlíky s křenovou omáčkou (veganské)
Žádné hodnocení
Malinovo-bazalková sangria
40min.
Mojito
5min.
Caprese omeleta
30min.
Červené zelí s jablky
1hod. 10min.