Lososové rizoto s fenyklem
TM5 TM6

Lososové rizoto s fenyklem

4.6 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 40 gramů parmazánu, na kousky
  • 50 gramů šalotky, napůl
  • 150 gramů fenyklu, nakrájeného na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 320 gramů rýže na rizoto
  • 100 gramů bílého vína
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
    nebo 1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru
  • ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
  • ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
  • 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
  • 350 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, na kousky (3 cm)
  • 30 gramů másla, na kousky
  • 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného, na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2605 kJ / 618 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
67 g
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty