Zařízení & příslušenství
Lososové rizoto s fenyklem
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
50 gramů šalotky napůl
-
150 gramů fenyklu nakrájeného na kousky
-
20 gramů olivového oleje
-
320 gramů rýže na rizoto
-
100 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru1 vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře podle chuti
-
1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
-
350 gramů filetů z lososa, čerstvých bez kůže, na kousky (3 cm)
-
30 gramů másla na kousky
-
1 polévková lžíce čerstvého kopru nasekaného, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28 g
Kalorie
2605 kJ /
618 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Losos
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.
Losos na rajčatovém kuskusu
45min.
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min.
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min.
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min.
Houbové rizoto s mascarpone
30min.
Houbové rizoto
40min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.