Lososové rizoto s fenyklem

Lososové rizoto s fenyklem

4.6 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce

Suroviny

  • 40 gramů parmazánu na kousky
  • 50 gramů šalotky napůl
  • 150 gramů fenyklu nakrájeného na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 320 gramů rýže na rizoto
  • 100 gramů bílého vína
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
    1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru
  • ½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
  • ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře podle chuti
  • 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
  • 350 gramů filetů z lososa, čerstvých bez kůže, na kousky (3 cm)
  • 30 gramů másla na kousky
  • 1 polévková lžíce čerstvého kopru nasekaného, na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 28 g
Kalorie 2605 kJ / 618 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...