Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 150 gramů fenyklu, nakrájeného na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 320 gramů rýže na rizoto
- 100 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
nebo 1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
- 350 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, na kousky (3 cm)
- 30 gramů másla, na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátové rizoto
30 min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Houbové rizoto
40 min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min