Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 150 gramů fenyklu, nakrájeného na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 320 gramů rýže na rizoto
- 100 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
nebo 1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
- 350 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, na kousky (3 cm)
- 30 gramů másla, na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Kokosový Dhal
20min
Guacamole s kaviárem
10 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Holandská omáčka
15min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40min
Rizoto s parmazánem
30min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Rizoto s krémovou rukolou
40min