Zařízení & příslušenství
Lososové rizoto s fenyklem
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky
-
50 gramů šalotky napůl
-
150 gramů fenyklu nakrájeného na kousky
-
20 gramů olivového oleje
-
320 gramů rýže na rizoto
-
100 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru1 vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře podle chuti
-
1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
-
350 gramů filetů z lososa, čerstvých bez kůže, na kousky (3 cm)
-
30 gramů másla na kousky
-
1 polévková lžíce čerstvého kopru nasekaného, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28 g
Kalorie
2605 kJ /
618 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Losos
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Krůtí lízátka s rajčatovou omáčkou
50min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Kuřecí frikasé s chřestem
1hod.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Rizoto s parmazánem
30min.