
Zařízení & příslušenství
Lososové rizoto s fenyklem
Příprava 10min
Celkový 25min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu na kousky40 gramů
-
šalotky napůl50 gramů
-
fenyklu nakrájeného na kousky150 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
rýže na rizoto320 gramů
-
bílého vína100 gramů
-
vody700 gramů
-
domácí rybí dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
soli podle chuti½ - 1 čajová lžička
-
čerstvě umletého černého pepře podle chuti½ čajové lžičky
-
citrónové kůry, strouhané1 čajová lžička
-
filetů z lososa, čerstvých bez kůže, na kousky (3 cm)350 gramů
-
másla na kousky30 gramů
-
čerstvého kopru nasekaného, na ozdobu1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
618 kcal /
2605 kJ
Protein
28 g
Tuk
25 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
1.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Losos
10 recept
Česká republika
Česká republika