
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu na kousky
- 50 gramů šalotky napůl
- 150 gramů fenyklu nakrájeného na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 320 gramů rýže na rizoto
- 100 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
nebo 1 kostka rybího vývaru případně zeleninového vývaru - ½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře podle chuti
- 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
- 350 gramů filetů z lososa, čerstvých bez kůže, na kousky (3 cm)
- 30 gramů másla na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvého kopru nasekaného, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 618 kcal / 2605 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1h 10min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Pad thai
45min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min
Rizoto s parmazánem
30min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min