Zařízení & příslušenství
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1194.2 mg
Protein
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
43.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spiralize Your Life
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chopped Asian Salad
20min.
Aussie Potato Salad
1hod. 30min.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Žádné hodnocení
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min.
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1hod.
Gluten free focaccia bread
1hod.
Yoghurt cheese
24hod. 40min.
Curry potato soup
35min.
Traditional Fried Rice
20min.
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45min.
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2hod. 10min.
Community fave brown rice salad
55min.