Zařízení & příslušenství
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1194.2 mg
Protein
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
43.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spiralize Your Life
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Creamy pistachio pasta
40min.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9hod.
Power Muesli
25min.
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1hod. 40min.
Curry coconut fish with spiced lentils
30min.
Vegan Burgers
45min.
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min.
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49hod. 5min.
The best ricotta gnocchi
3hod. 45min.
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1hod. 40min.
Honey soy tofu with steamed rice
40min.
Dairy free béchamel
10min.