Pasta primavera
TM6 TM5 TM31

Pasta primavera

4.4 ( 46 hodnocení )

Suroviny

Pangritata

  • 1 garlic clove
  • 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
  • 1 sprig fresh parsley leaves only
  • 20 g olive oil
  • 30 g pine nuts

Vegetable pasta

  • 100 g Parmesan cheese cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 2000 g water
  • 100 g broccoli broken into florets
  • 100 g zucchini cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 1 bunch asparagus trimmed and cut into thirds
  • 50 g sugar snap peas cut into slices
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 sprig fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
  • 2 garlic cloves
  • 100 g fresh mushrooms cut into quarters
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 60 g olive oil
  • 250 g cherry tomatoes cut into halves
  • 1 tsp salt plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper plus extra to season
  • 500 g fresh pasta (see Tips)
  • 60 g salted butter
  • 180 g double cream

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1049.3 kcal / 4407.2 kJ
Protein
27.4 g
Tuk
71.8 g
Sacharidy
70.8 g
Vláknina
9.1 g
Nasycený tuk
30.9 g
Sodík
1091.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty