Kompatibilní verze
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 773 mg
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min