Kompatibilní verze
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 773 mg
Alternativní recepty
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Mediterranean Chicken
35min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Green Shakshuka
40 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Southwest Quinoa
40 Min