Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.7 58 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 55min
8 portions

Suroviny

  • Brussels sprouts trimmed and halved
    9 oz
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    16 oz
  • whole baby rainbow carrots peeled
    16 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • salt divided, to taste
    2 ¼ tsp
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • farro
    7 oz
  • water
    24 oz
  • lemon
    1
  • feta cheese
    2 oz
  • fresh dill fronds plus extra to garnish
    3 - 5 sprigs
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 246 kcal / 1029 kJ
Protein 5 g
Tuk 13 g
Sacharidy 30 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 773 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...