Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.6 64 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
8 portions

Suroviny

  • Brussels sprouts trimmed and halved
    9 oz
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    16 oz
  • whole baby rainbow carrots peeled
    16 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • salt divided, to taste
    2 ¼ tsp
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • farro
    7 oz
  • water
    24 oz
  • lemon
    1
  • feta cheese
    2 oz
  • fresh dill fronds plus extra to garnish
    3 - 5 sprigs
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 773 mg
Protein 5 g
Kalorie 1029 kJ / 246 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...