Zařízení & příslušenství
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Příprava 15min.
Celkový 55min.
8 portions
Suroviny
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
773 mg
Protein
5 g
Kalorie
1029 kJ /
246 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1hod. 10min.
Lentil Salad
35min.
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1hod. 20min.
Tomato Tart Tatin
1hod. 10min.
Southwest Quinoa
40min.
Green Bean Gremolata
25min.
Chickpea Ratatouille
1hod.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1hod. 5min.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min.
Mediterranean Farro Salad
1hod. 35min.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min.