![Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2f0199cc-547e-449b-8350-97d4850671fa/Derivates/2ae9db82-242d-437b-8a0c-855f1f24dd11.jpg)
Kompatibilní verze
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 773 mg
Alternativní recepty
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Fish Tacos
45 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Tuscan White Bean Stew
1h
Southwest Quinoa
40min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min