Bietencarpaccio met Burrata

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portie

Suroviny

  • extra vergine olijfolie
    140 g
  • witte azijn
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • Dijon mosterd
    1 tl
  • ahornsiroop
    15 g
  • basilicum, gedroogd
    5 tl
  • zout naar smaak
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen naar smaak
    ¼ tl
Bieten
  • rauwe babybiet bijgesneden
    800 g
  • water
    1100 g
  • rucola
    120 g
  • burrata in stukken gescheurd
    250 g
  • granaatappelpitten (volitelně)
    2 el
  • pecannoten (volitelně) gehakt
    2 el

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 436.8 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1271.4 kJ / 303.9 kcal
Tuk 24.7 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 12.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...