Zařízení & příslušenství
Bietencarpaccio met Burrata
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portie
Suroviny
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (volitelně)2 el
-
pecannoten (volitelně) gehakt2 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
436.8 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Tuk
24.7 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min.
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Žádné hodnocení
Pico de Gallo
Žádné hodnocení
Zuivelvrije tzatziki
Žádné hodnocení
Flammekuchen
Žádné hodnocení
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min.
Gestoomde spinaziecake
35min.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min.
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min.
Rode Bieten Quiche met Feta
1hod. 20min.
Quiche met kool en broccoli
1hod. 30min.