螺旋蔬菜丝烤蛋

螺旋蔬菜丝烤蛋

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 西葫芦 切成适合进料管的碎片
    400 - 450 克
  • 红薯 去皮,切成适合进料管的块
    200 - 250 克
  • 铺洒用,额外准备调味用
    ½ 茶匙
  • 洋葱 切半
    80 克
  • 新鲜罗勒 只仅叶片,额外准备装饰用
    2 小支
  • 白蘑菇 切片
    100 克
  • 橄榄油 额外准备3汤匙
    10 克
  • 哈里萨辣酱
    ½ - 1 茶匙
  • 4 个
  • 干辣椒片 铺洒用
  • 黑胡椒粉 调味用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 403.1 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1086.5 kJ / 259.7 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 17.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...