塔香炒蛤蜊

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 切小段
    30 克
  • 蔭豆豉 (volitelně) 以清水沖洗,瀝乾
    1 滿茶匙
  • 20 克
  • 醬油
    15 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    30 克
  • 80 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    500 克
  • 九層塔
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 3843.1 mg
Protein 77.7 g
Kalorie 2957.5 kJ / 706.9 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 32.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...