Zařízení & příslušenství
塔香炒蛤蜊
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
薑10 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
蔥 切小段30 克
-
蔭豆豉 (volitelně) 以清水沖洗,瀝乾1 滿茶匙
-
油20 克
-
醬油15 克
-
糖1 茶匙
-
米酒30 克
-
水80 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨500 克
-
九層塔40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
3843.1 mg
Protein
77.7 g
Kalorie
2957.5 kJ /
706.9 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
32.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
簡單化為神奇美味
29 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan