Zařízení & příslušenství
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Příprava 5min.
Celkový 35min.
12 portions
Suroviny
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
113 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
38.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We can Work Magic out of Simple Things
37 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kek Batik Indulgence
24 Std. 45 Min
Char Kway Teow
25 Min
Daging Merah
35 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Kelantan Noodle Soup
40 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Cempedak Cake
1 Std. 30 Min
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min
Chocolate Batik Cookies
45 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min