Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)

5.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
12 portions

Suroviny

  • water
    400 g
  • small sago rinsed
    100 g
  • pandan leaves tied into knot
    2
  • banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)
    400 g
  • coconut milk
    400 g
  • palm sugar
    150 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • coconut cream
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 113 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 1017.7 kJ / 243.2 kcal
Tuk 8.1 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 38.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...