Zařízení & příslušenství
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
490 g
Suroviny
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 490 g
Sodík
403.9 mg
Protein
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tuk
44 g
Vláknina
24.4 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
58.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza Oven
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Citrus Water (TM5)
35 min
Dukkah
5 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Olive Spread
5 min
Sgroppino
5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min