Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)

Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
490 g

Suroviny

Ajvar (capsicum and eggplant dip)
  • red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
    2
  • eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
    1
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    40 g
  • garlic clove
    1
  • fresh red chilli deseeded if preferred
    1
  • pitted Kalamata olives
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • sea salt
    2 pinches
  • ground smoked paprika
    2 pinches
  • lemon juice
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 490 g

Sodík 403.9 mg
Protein 9.9 g
Kalorie 2655.9 kJ / 634.8 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 24.4 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 58.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...