Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 490 g
- Kalorie
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 58.3 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 24.4 g
- Sodík
- 403.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Little lemon cheesecakes
6hod. 20min
Sernik rosa slice
3hod. 15min
Spicy pineapple vinaigrette
Žádné hodnocení
Herb and garlic dip
5min
Vegan Turkish delight cheesecake
5hod. 30min
Olive Spread
5min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1 Std. 30 Min
Lemon Rice
15 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Porcini mushroom risotto
35 min