Zařízení & příslušenství
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
490 g
Suroviny
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 490 g
Sodík
403.9 mg
Protein
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tuk
44 g
Vláknina
24.4 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
58.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza Oven
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Little mug gingerbread houses
5hod. 30min.
Chicken Curry (Filipino Style)
35min.
Lemon glaze madeleines
24hod. 30min.
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min.
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13hod.
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3hod. 20min.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9hod.
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min.
Lime coriander vinaigrette
10min.
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min.
Pan de Sal
2hod. 20min.