
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g silken tofu soft - medium
- 40 g potato starch
- 100 g daikon peeled and finely grated (see Tips)
- 1 ½ tsp dashi powder (see Tips)
- 450 g water
- 60 g mirin
- 60 g Japanese soy sauce
- 150 g grapeseed oil to fry
- 2 spring onions/green onions finely sliced
- shichimi togarashi powder to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kcal / 2468.3 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 54.3 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 644.8 mg
Alternativní recepty
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3hod. 30min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25hod.
Vegan ube ice cream
24hod. 10min
Beef Rendang
1hod. 35min
Chicken Congee
1hod. 30min
Steamed snapper, black beans and rice
1hod. 10min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1hod. 30min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Pumpkin tahini smash
40min
Mantao
1hod.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min
All-in-one chicken congee
35min