Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g silken tofu, soft - medium
- 40 g potato starch
- 100 g daikon, peeled and finely grated (see Tips)
- 1 ½ tsp dashi powder (see Tips)
- 450 g water
- 60 g mirin
- 60 g Japanese soy sauce
- 150 g grapeseed oil, to fry
- 2 spring onions/green onions, finely sliced
- shichimi togarashi powder, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2468.3 kJ / 590 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 54.3 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 644.8 mg
Alternativní recepty
Brown rice
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Sukiyaki
55 min
Oysters Mignonette
5 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min