
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů petrželové natě omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 65 kcal / 275 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 min
Rajčatový vývar
3 godz. 15 min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 godz. 30 min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Brak ocen
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 min
Kapr ve vinné páře
45 min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 godz. 50 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min