Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 275 kJ / 65 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 Min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35 λεπτ.
Lékořicový likér
1h 30min
Středomořský kuřecí koláč
50min
Pivní rizoto s houbami
45 λεπτ.
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 Min
Monkey bread (slaný)
2 Std. 30 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Špagety alla Norma
1h 30min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2hod. 50min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 Min
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3h 25min