
Zařízení & příslušenství
Vejce se žampiónovou náplní
Příprava 15min
Celkový 40min
16 kusů
Suroviny
-
petrželové natě omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)10 gramů
-
vody1000 gramů
-
vajec8
-
cibule napůl60 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
žampiónů umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny250 gramů
-
másla15 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého½ špetky
-
tymiánu, sušeného1 - 2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
65 kcal /
275 kJ
Protein
20 g
Tuk
5 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční překvapení
9 recept
Česká republika
Česká republika