Vejce se žampiónovou náplní

Vejce se žampiónovou náplní

4.0 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
16 kusů

Suroviny

  • 10 gramů petrželové natě omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
  • 1000 gramů vody
  • 8 vajec
  • 60 gramů cibule napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 250 gramů žampiónů umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
  • 15 gramů másla
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ špetky pepře, černého, mletého
  • 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 20 g
Kalorie 275 kJ / 65 kcal
Tuk 5 g
Sacharidy 1.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...