Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 275 kJ / 65 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí špízy s kmínovou rýží a teplým zeleninovým salátem
2h
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Houbový crème brûlée
24h 35min
Zelné knedlíky
36min
Lososová klobása s tymiánem
3h 15min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Žádné hodnocení
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1h 40 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Karamelový fondán
15min
Fazole po bretaňsku
35 Min