Zařízení & příslušenství
Vejce se žampiónovou náplní
Příprava 15min.
Celkový 40min.
16 kusů
Suroviny
-
10 gramů petrželové natě omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
-
1000 gramů vody
-
8 vajec
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
250 gramů žampiónů umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
-
15 gramů másla
-
½ čajové lžičky soli
-
½ špetky pepře, černého, mletého
-
1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
20 g
Kalorie
275 kJ /
65 kcal
Tuk
5 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční překvapení
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční majonézová omáčka
30min.
Koláč s mletým masem a zeleninou
1hod. 30min.
Salát romanesco
1hod. 45min.
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Žádné hodnocení
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1hod. 40min.
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min.
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min.
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45min.
Pikantní telecí kousky s paprikou
Žádné hodnocení
Žampióny plněné listovým špenátem
40min.