Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 275 kJ / 65 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1 godz. 10 min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1 godz. 30 min
Polévka Bloody Mary
Žádné hodnocení
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50 min
Zelné knedlíky
36 Min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4h 10min
Bramborovo - zeleninové pyré
40 min