Zařízení & příslušenství
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
-
800 gramů brambor cut in pieces (3-4 cm)
-
30 gramů olivového oleje plus extra for greasing
-
6 kusů bílého rybího filé, (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý)6 steaků z hejka (120-200 g each)
-
2 čajové lžičky soli adjust to taste
-
150 gramů cibule cut in halves
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů mrkve cut in pieces
-
50 gramů vína, bílého (volitelně)
-
400 gramů rajčat
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého cut in pieces
-
100 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Treska s citrusovým máslem
50min.
Ryba po řecku
35min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.