
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů brambor cut in pieces (3-4 cm)
- 30 gramů olivového oleje plus extra for greasing
-
6
steaků z hejka (120-200 g each)
nebo 6 kusů bílého rybího filé (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 2 čajové lžičky soli adjust to taste
- 150 gramů cibule cut in halves
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů mrkve cut in pieces
- 50 gramů vína, bílého (volitelně)
- 400 gramů rajčat
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého cut in pieces
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 302 kcal / 1269 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Ryba po řecku
35 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 godz. 15 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 godz. 5 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min