Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů brambor, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus extra for greasing
-
6
steaků z hejka (120-200 g each)
nebo 6 kusů bílého rybího filé (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 2 čajové lžičky soli, adjust to taste
- 150 gramů cibule, cut in halves
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů mrkve, cut in pieces
- 50 gramů vína, bílého (volitelně)
- 400 gramů rajčat
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, cut in pieces
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Sýrové soufflé
35min
Šťavnaté ovoce z papiloty
20min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Adžika
40 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Keine Bewertungen
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Kuřecí závitky s bramborami
1h 20min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min