Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů brambor, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus extra for greasing
-
6
steaků z hejka (120-200 g each)
nebo 6 kusů bílého rybího filé (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 2 čajové lžičky soli, adjust to taste
- 150 gramů cibule, cut in halves
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů mrkve, cut in pieces
- 50 gramů vína, bílého (volitelně)
- 400 gramů rajčat
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, cut in pieces
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1h 10min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Ryba po řecku
35 Min
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min
Krém Karamel
3hod.
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30min