
Zařízení & příslušenství
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
Příprava 20min
Celkový 50min
6 porcí
Suroviny
-
brambor cut in pieces (3-4 cm)800 gramů
-
olivového oleje plus extra for greasing30 gramů
-
steaků z hejka (120-200 g each)6
-
soli adjust to taste2 čajové lžičky
-
cibule cut in halves150 gramů
-
stroužek česneku1
-
mrkve cut in pieces100 gramů
-
vína, bílého (volitelně)50 gramů
-
rajčat400 gramů
-
pepře černého, mletého cut in pieces½ čajové lžičky
-
vody100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
302 kcal /
1269 kJ
Protein
33 g
Tuk
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Salát z nastrouhané mrkve
Žádné hodnocení
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Treska s citrusovým máslem
50min
Ryba po řecku
35min
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min