Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
TM6 TM5 TM31

Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou

4.6 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 800 gramů brambor, cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 gramů olivového oleje, plus extra for greasing
  • 6 steaků z hejka (120-200 g each)
    nebo 6 kusů bílého rybího filé (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý)
  • 2 čajové lžičky soli, adjust to taste
  • 150 gramů cibule, cut in halves
  • 1 stroužek česneku
  • 100 gramů mrkve, cut in pieces
  • 50 gramů vína, bílého (volitelně)
  • 400 gramů rajčat
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, cut in pieces
  • 100 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1269 kJ / 302 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
25 g
Tuk
7 g
Vláknina
3.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty