Zařízení & příslušenství
Spaghetti alla Puttanesca
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
17 g
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Tuk
96 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Blue Hawaii
10 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
French Toast with Vanilla Sabayon
20 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min