Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca

4.1 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli halved
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • tomato purée
    2 Tbsp
  • pickled capers drained, rinsed
    1 Tbsp
  • anchovy fillets, in oil
    5
  • dried oregano
    2 pinches
  • pitted black olives
    100 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
    ripe tomatoes
  • water
    850 g
  • dried spaghetti
    500 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17 g
Kalorie 2000 kJ / 476 kcal
Tuk 96 g
Sacharidy 64 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...