Zařízení & příslušenství
西班牙豬肉海鮮煲
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
梅花肉 切塊 ,(約 3 公分)200 克
-
100 克 培根丁西班牙辣腸 切丁(2 公分)100 克
-
白酒250 克
-
乾燥月桂葉2 片
-
匈牙利甜紅椒粉1 大匙
-
蒜頭 整粒,拍開2 粒
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
橄欖油20 克
-
紅甜椒 切塊 (2 公分)200 克
-
黃色洋蔥 切塊170 克
-
水150 克
-
生大蝦,帶殼200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
新鮮香菜葉 多備一些裝飾用10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1508.1 mg
Protein
32.3 g
Kalorie
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Tuk
20.2 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
13.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
通向世界的窗口
30 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
塔香海瓜子
35min.
金沙花椰海鮮燒
40min.
北菇鑲蝦泥
1hod.
家常蔥爆蝦
45min.
檸檬香蒜蝦
20min.
紅咖哩魚
1hod. 15min.
西芹炒魚皮
Žádné hodnocení
三絲魚卷
Žádné hodnocení
清蒸蔬菜鮭魚
Žádné hodnocení
茄汁炒三鮮
40min.
亞三酸辣魚
50min.
辣炒透抽
25min.