Shakshuka

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 portions

Suroviny

  • 10 g de persil frais effeuillé
  • 150 g de piments rouges pointus en morceaux (2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 60 g d'oignon petit et coupé en deux
  • 20 g d'huile végétale
  • 10 g de pâte harissa à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g de purée de tomates
  • ½ c. à café de graines de cumin
  • ¼ c. à café de piment, sec, en flocons (volitelně) à ajuster en fonction des goûts
  • ¼ c. à café de sel
  • 400 g de tomate en dés, en conserve
  • 4 œufs
  • 150 g de yaourt, 3,5% M.G.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21 g
Kalorie 1573 kJ / 376 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...