Omelette caprese

4.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 6 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 700 g d'eau
  • 220 g de tomates cerise coupées en deux
    220 g de tomates poire, coupées en deux
  • 110 - 170 g de mozzarella de bufflonne coupée en demi-lunes (0,5 cm)
  • 5 - 8 feuilles de basilic frais émincées, pour la finition
  • de la crème de vinaigre balsamique pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 622.3 mg
Protein 17.5 g
Kalorie 916.6 kJ / 219.1 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 3.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...