Zařízení & příslušenství
Mussels Mariniere
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
20 g olive oilcooking oil20 g
-
leek white parts only, cut in slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mussels, cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut in quarters, to drizzle
-
baguette cut in slices, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalorie
1326.4 kJ /
317 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Burgundy
1hod. 45min.
Curly Fries with Garlic Sauce
Žádné hodnocení
Hollandaise Sauce
15min.
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1hod.
Tarragon Chicken Pasta
45min.
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min.
Olive oil, garlic and almond soup
5min.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min.
Greek Style Pork Stew
1hod.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min.
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1hod.
Thai Red Chicken Curry and Rice
40min.