Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filety ze pstruha, s kůží, (140 gramů každý)
- 4 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 40 gramů olivového oleje
- 8 lístků máty čerstvé
- 1 citrón
- 600 gramů cukety
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 300 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1135 kJ / 274 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5min
Plněný lilek po orientálsku
1h 20 min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 min