Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filety ze pstruha, s kůží, (140 gramů každý)
- 4 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 40 gramů olivového oleje
- 8 lístků máty čerstvé
- 1 citrón
- 600 gramů cukety
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 300 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1135 kJ / 274 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemná treska s mascarpone
35min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Krůtí závitky po indicku
1 Std. 10 Min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 Min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h