Zařízení & příslušenství
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Příprava 5min.
Celkový 45min.
15 rolls
Suroviny
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
500 g minced chickenminced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 roll
Sodík
197.3 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Tuk
22.7 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
There is always Room at our Table
36 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Acar Timun (Cucumber Acar)
Žádné hodnocení
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min.
Olive Vegetable Rice
1hod. 5min.
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1hod. 55min.
Brown Rice Congee
30min.
Wolf Herring Fish Dumplings
30min.
Radish cakes
1hod. 5min.
Mushroom Beef Balls
50min.
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min.
Fish and potatoes with tomato sauce
50min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Braised Eggs
Žádné hodnocení