Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)

Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
15 rolls

Suroviny

  • cream crackers
    6 pieces
  • fresh water chestnuts peeled
    150 g
  • carrot cut into 5
    50 g
  • shallots peeled
    50 g
  • minced pork
    500 g
    500 g minced chicken
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • Chinese five spice powder
    1 tsp
  • cooking oil plus extra for brushing
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp
  • light soy sauce
    1 tsp
  • egg
    1
  • dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel
    15 pieces
  • water
    1015 g
  • cooking oil plus extra for greasing
    200 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 roll

Sodík 197.3 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 1001.7 kJ / 239.4 kcal
Tuk 22.7 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 3.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...