Zařízení & příslušenství
Butternutsoep met Curry en Mango
Příprava 25min.
Celkový 30min.
8 porties
Suroviny
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porties
Sodík
45.7 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Tuk
16.9 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
24.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Nasi Goreng
40 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Butternut en gembersoep
35 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Zachte Appelcake
50 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min