Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Balletjes met aubergines
1u.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Vislasagne met courgette
1u.
Bloemkool korma
2h 20 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.