
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
-
4
verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
nebo 4 bevrorene zalmfilets, zonder vel ontdooid (150 g elk) - ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 439 kcal / 1837 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Zachte graanrepen
1hod.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Havertaart
Žádné hodnocení
Beef laab
1hod. 5min
Viscurry
35min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2hod. 30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1hod.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.