Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Omelet van eiwit
35min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Žádné hodnocení
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Pompoenrisotto met spek
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Chocoladevulkaan
15min